STREEKARCHIEF
 >
Bezoekgegevens
LAATSTE NIEUWS
Bijna 50.000 pagina's Bevolkingsregisters geïndexeerd!
De afgelopen maanden zijn duizenden aanvullingen toegevoegd
De online collectie is uitgebreid met ruim 1000 historische kaarten
Help het Streekarchief bij het indexeren van de Bevolkingsregisters op Vele Handen
Bezoekadres

Streekarchief Voorne-Putten en Rozenburg
De Rik 22
3232 LA Brielle

Postadres

Streekarchief Voorne-Putten en Rozenburg
Postbus 79
3230 AB Brielle

Telefoon 0181 - 41 80 43
Fax 0181 - 41 29 79

info@streekarchiefvpr.nl

Openingstijden

dinsdag tot en met vrijdag
van 9.00 tot 16.00 uur.

 

Op maandag is het archief voor bezoekers gesloten. Voor afspraken buiten deze tijden kunt u contact opnemen met het Streekarchief. Telefoon 0181 - 41 80 43

 


Routebeschrijving
Vanwege werkzaamheden aan de zijde van De Rik
kunt u voorlopig beter via de andere kant, via de straten
Reede en Gaffelaar naar het archief rijden. Zie ook de rubriek Nieuws 

Auto

Vanaf Rotterdam:

Wanneer u vanaf Rotterdam over de A15 komt, zijn er twee routes mogelijk.
De eerste mogelijkheid is om afrit 16 (direct na de Botlektunnel) te nemen. U volgt eerst de borden richting Spijkenisse, maar bij de Groene Kruisweg slaat u Rechtsaf richting Geervliet/ Hellevoetsluis. U volgt de Groene Kruisweg tot voorbij de kruising met de N57, daar gaat u rechtdoor op de rotonde. Na het tweede stoplicht sorteert u voor om na het derde stoplicht linksaf de G.J. den Boogaard in te slaan. U rijdt langs de Watertoren, en de eerstvolgende weg aan de rechterkant slaat u in. Deze leidt u langs het Shell-station (rechts), en het Postkantoor (links), Na een kleine honderd meter vind u links de ingang naar het streekarchief.

De tweede mogelijkheid vanaf Rotterdam is de A15 tot voorbij Rozenburg te volgen. Na het passeren van de Thomassentunnel neemt u de afslag richting Brielle/ Hellevoetsluis en vervolgt u de route over de N57. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf, richting Brielle. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Na het tweede stoplicht sorteert u voor om na het derde stoplicht linksaf de G.J. den Boogaard in te slaan. U rijdt langs de Watertoren, en de eerstvolgende weg aan de rechterkant slaat u in. Deze leidt u langs het Shell-station (rechts), en het Postkantoor (links), Na een kleine honderd meter vind u links de ingang naar het streekarchief.

Vanaf Goeree-Overflakke / Zeeland:
Eenmaal over de Haringvlietdam, volgt u de N57 tot de stoplichten bij de afslag richting Brielle. Hier slaat u linksaf, en bij de rotonde gaat u rechtdoor. Na het tweede stoplicht sorteert u voor om na het derde stoplicht linksaf de G.J. den Boogaard in te slaan. U rijdt langs de Watertoren, en de eerstvolgende weg aan de rechterkant slaat u in. Deze leidt u langs het Shell-station (rechts), en het Postkantoor (links), Na een kleine honderd meter vind u links de ingang naar het streekarchief.

Bij het streekarchief is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

U kunt ook een gedetailleerde routeplanner laten maken op www.routenet.nlOpenbaar vervoer

In de nabijheid van het archief zijn diverse bushaltes. Vanaf Spijkenisse (metro Centrum) kan buslijn 103 van Connexxion worden genomen. Deze bus vertrekt overdag viermaal per uur. Uitstappen bij halte Brielle Centrum.

Uitgebreide informatie over vertrektijden, actuele informatie en wijzigingen zijn te vinden op www.connexxion.nl. Of u maakt een reisadvies op maat op www.9292ov.nl.