STREEKARCHIEF
 >
Bibliotheek
Uw zoekacties: Bibliotheek
xBibliotheek
Toelichting
Het Streekarchief bezit een bibliotheek met circa 3000 titels over de geschiedenis in de regio. Daarnaast beschikken we over tientallen series tijdschriften. Momenteel wordt gewerkt om de lokale historische tijdschriften op artikelniveau te ontsluiten. Deze titels kunt u ook in de bibliotheek terugvinden, evenals boeken die zich in archieven bevinden.

Zoeken
Het zoeken kunt u doen op (een deel van) de naam van auteur of de titel van het boek. U kunt ook ‘alle velden’ gebruiken om op een willekeurig trefwoord, plaats van uitgave of de naam van een reeks, e.d. te zoeken.
Bibliotheek
>
Zoektermen
5.629 boeken en tijdschriften sorteren op:
weergave:
 
 
Pagina: 1
Pagina: 1
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS
 
 
 
Het Streekarchief beheert een bibliotheek met ruim 3000 boeken en artikelen. Een klein deel van deze collectie staat als naslagwerk in de studiezaal, de overige titels haalt de studiezaalmedewerker graag voor u uit het depot.
 
De komende jaren zullen ook de artikelen uit de tijdschriften (van bijvoorbeeld lokale historische verenigingen) worden beschreven, zodat u in de bibliotheek nog meer relevante informatie zult vinden om uw onderzoek beter te kunnen verrichten.
 
De boeken en artikelen kunt u alleen op de studiezaal raadplegen. Deze worden namelijk niet uitgeleend.