STREEKARCHIEF
 >
Zoeken in Alles
Uw zoekacties: Onderwijs in Nieuw-Helvoet en Brielle, [1948, 1958, 1962]
Zoek in deze film
>
Zoektermen
 
 
thumbnail
40 fragmenten
Film101 Onderwijs in Nieuw-Helvoet en Brielle, [1948, 1958, 1962]
Titel:
Onderwijs in Nieuw-Helvoet en Brielle
Opmerkingen:
Eventuele aanvullingen of correcties op de beschrijving zijn altijd welkom, evenals de namen van de in beeld gebrachte personen
Samenvatting:
Verslag van de opening van de kleuterschool en de Openbare Lagere School in Nieuw-Helvoet, en een impressie van de Ambachtsschool in Brielle, die gevestigd was in de voormalige Kazerne Den Doele
Datering:
1948, 1958, 1962
Maker:
Roel van Ravesteyn
Geluid:
Geen geluid
Kleur:
Zwart-wit
Lengte:
15:53 minuten,
Bron:
16-mm film, QT 10-bit, QT DV, H264.
Collectie:
Stichting Oudheidkamer Hellevoetsluis
Digitalisering:
De digitalisering van deze film was mogelijk dankzij een financiële bijdrage van Rabobank Voorne Putten Rozenburg
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS

 
Het Streekarchief beheert ruim vijfhonderd archieven van onder meer gemeenten, polders, kerken, sportverenigingen, politieke partijen, bedrijven, personen en scholen. Een groot deel van deze archieven is geïnventariseerd: de archiefbescheiden zijn thematisch gesorteerd, beschreven en gedateerd. Inventarissen vormen de toegang tot het archief.

Alle inventarissen, inmiddels ruim 300, zijn in de database opgenomen, maar u vindt er ook ruim een half miljoen namen uit de burgerlijke stand, duizenden foto's en samenvattingen van transportakten en notariële akten. 
 
In het zoekscherm 'Zoeken in alles' kunt u elk willekeurig trefwoord invullen om na te gaan of hierover archiefstukken te vinden zijn. Of u nu iets wilt weten over 'wichelroede', 'brandweer', 'chocolade' of 'paarden', de kans is groot dat u een treffer tevoorschijn krijgt.